Klubben

Nordbyens Badminton Klub (NBK)


Nordbyens Badminton Klub blev stiftet i 2000, da de to Slagelse klubber Ringparken IF og BK 75 valgte at slå sig sammen og Nordbyen kan nu bryste sig af at vi er en aktiv klub igennem 40 år.


I dag har klubben omkring 225 medlemmer i alle aldre.


Nordbyens Badminton Klub er en social klub, men også en seriøst klub der spænder vidt både aldersmæssigt og niveaumæssigt, hvilket betyder at der er plads til både bredde- og elitespillere. Kendetegnet er at der bliver lagt stor vægt på fællesskabet, og der kæmpes for gode resultater.


Klubbens sprudlende ungdom, som i 2018 har oplevet en stor tilgang, tager ofte til stævner og leverer gode resultater. Udover den ugentlige træning, er der ofte forskellige spontane arrangementer som fællesspisning, ekstra træninger i ferier, træningslejre mm.

Ungdomstræningen er niveauopdelt, og der tilbydes talenttræning for dem som vil dygtiggøre sig og ønsker at deltage i en mere teknisk træning. Det er ofte de spillere som deltager i turneringer og stævner. Yderligere tilbydes der spillersamtaler to gange årligt.


Seniorafdelingen har flere hold herunder:


  • Danmarksserien
  • Serie 1 og 2
  • Veteranhold
  • Herrehold + 40
  • Forældrehold (spiller ikke holdkamp)


Nordbyens Badminton har også en stor motionistafdeling som dagligt fylder banerne med god energi, kampgejst og ikke mindst hyggeligt socialt samvær.Følg med på Facebook: