Galleri

LBS fællestur 2018

Ingen klubber er stærkere end dens medlemmer, deres familier og opbakningen fra bestyrelsen - og LBS 2018 indeholdte det hele. Vi er én klub!️


Martin og Mikkel fra bestyrelsen skulle til Odense og se ‘Denmark Open’, og de valgte at lægge vejen forbi Vejle og LBS og opleve Nordbyens ungdom og forældresammenhold på nærmeste hold. Sikke et engagement - og tusind tak for besøget og opbakningen bag banerne.


På banerne stod spillerne klar fra kl 08.00 og nynnede stadig med på morgenvækningsmelodien ‘Robin Hood’. Flere af vores helt unge spillere stod i deres første finaler og alle spillerne gav os flere medrivende præstationer. Nordbyens Badminton Klub er, udover flotte medaljer, blevet beriget med læring, erfaring, venskaber og fællesskaber på tværs.


Nordbyens ungdom er stadig kun lige startet på en enestående klubrejse med fokus på fællesskab, læring, præstationer, kampgejst og god gammeldags hygge. Derfor skal der også lyde en stor tak til seniorspillerne Otto, Jeppe og Jonathan - de tre unge og unikke mennesker gør en forskel for de yngre spillere - både på og udenfor banerne med coaching, støtte og opbakning med højt humør til alles glæde.


Tak til alle trænere, spillere og forældre - i gør en stor forskel.


Nyd billederne af kampe, medaljer samt stemning og opbakningen bag banerne.


(Klik på billederne for at se dem i større version)

Er der billeder, som du mener, skal slettes fra galleriet, bedes du sende en mail til nordbyen@nordbyen.dk.