Klubben

Nordbyens Badminton Klub

 

Vi træner til livet

Nordbyens Badminton Klub (NBK)

 

Nordbyens Badminton Klub blev stiftet i 2000, da de to Slagelse klubber Ringparken IF og BK 75 valgte at slå sig sammen. Begge klubber holdte til i Nordbyen, og Nordbyen kan bryste sig af at have en aktiv klub i nu 40 år.

 

I dag har klubben omkring 225 medlemmer i alle aldre.

 

Nordbyens Badminton Klub er en social klub, men også en seriøst klub der spænder vidt både aldersmæssigt og niveaumæssigt, hvilket betyder at der er plads til både bredde- og elitespillere. Kendetegnet er at der bliver lagt stor vægt på fællesskabet, og der kæmpes for gode resultater.

 

Klubbens sprudlende ungdom, som i 2018 har oplevet en stor tilgang, tager ofte til stævner og leverer gode resultater. Udover den ugentlige træning, er der ofte forskellige spontane arrangementer som fællesspisning, ekstra træning i ferier, træningslejre mm.

Ungdomstræningen er niveauopdelt, og der tilbydes talenttræning for de dygtigste. Yderligere tilbydes der spillersamtaler to gange årligt.

 

Seniorafdelingen har flere hold herunder:

 

  • Serie 1
  • Serie 2
  • Veteranhold
  • Herrehold + 40
  • Forældrehold

 

Nordbyens Badminton har også en stor motionistafdeling som dagligt fylder banerne med god energi, kampgejst og ikke mindst hyggeligt socialt samvær.

 

 

Følg med på Facebook:

Purus vitae dolor ut eu - Urna pulvinar suspendisse